HF561B - Citroen C4 cactus uit 2015

HF561B: Citroen - C4 CACTUS

Samenvatting

Check alle beschikbare informatie over HF561B, een Citroen C4 cactus. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €2.254,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5 en de laatst bekende kleur is bruin. In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 11-10-2022 moet dit Citroenvoertuig opnieuw APK gekeurd worden. Op 16-10-2015 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Citroen met kenteken komt uit het jaar 2015.

De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 2237 dagen in zijn bezit. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken is een C4 cactus uit het jaar 2015. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken is 940 kg. Deze Citroen C4 cactus met kenteken heeft een cilinderinhoud van 1199cc.

Informatie over dit voertuig

Kenteken: HF561B
Vorige eigenaren: Opvragen
APK Afkeurpunten: Opvragen
Merk: Citroen
Handelsbenaming: C4 CACTUS
Voertuigsoort: Personenauto
Inrichting: hatchback
Controleer schade

Technische data

Aantal Deuren: 4
Wielbasis: 260
Massa Ledig Voertuig: 940 kg
Massa Rijklaar: 1040 kg
Technische Max Massa Voertuig: 1500 kg
Toegestane Maximum Massa Voertuig: 1500 kg
Maximum Massa Trekken Ongeremd: 520 kg
Maximum Trekken Massa Geremd: 720 kg
Kleur: Bruin
Aantal Zitplaatsen: 5
Onderhoudsintervallen check

Financiele data

Catalogusprijs: €19.040,00
Bruto Bpm: €2.254,00
Dagwaarde: Opvragen
Controleer dagwaarde

Registratie data

Datum Eerste Afgifte Nederland: 16-10-2015
Vorige eigenaren: Opvragen
Vervaldatum Apk: 11-10-2022
Datum Eerste Toelating: 16-10-2015
Datum Tenaamstelling: 16-10-2015
Wam Verzekerd: Ja
Controleer eigenaren

Overige data

Europese Voertuigcategorie: M1
Openstaande Terugroepactie Indicator: Nee
Plaats Chassisnummer: in motorruimte v.
Retrofit Roetfilter:
Type: 0
Typegoedkeuringsnummer: e2*2007/46*0440*03
Uitvoering: HMZB-C1E000
Variant: P
Vermogen Massarijklaar: 0.06

Vraag een rapport aan

Soortgelijke Citroen kentekens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Citroen?

De aankoop van een tweedehands Citroen is altijd een spannende stap. U weet van te voren nooit zeker of de auto wel goed onderhouden is en dat de auto geen verborgen schade heeft. Zeker bij de aankoop van een auto van een particulier moet u extra voorzichtig zijn. U heeft dan namelijk nauwelijks rechten als de auto achteraf een miskoop blijkt te zijn. Dus u kunt niet rekenen op een niet goed, geld geld terug garantie.

Controleer het aantal vorige eigenaren

Velen kennen de mogelijkheden nog niet, maar het biedt ontzettend veel voordelen wanneer u een eigenarencheck uitvoert bij een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo weet u precies hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Als u dat naast de leeftijd van de auto legt, kan het belangrijke informatie geven over de kwaliteit van de auto. Als hij namelijk in korte tijd veel eigenaren heeft gehad, kan dat duiden op mankementen.

Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Met de kentekencheck van citroen-kentekencheck.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste informatie tot uw beschikking. Zo kunt u een weloverwogen keus maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gebreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over het gebruik? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk ook de website van Citroen voor meer informatie over Citroen voertuigen.