Check nu 05PLS7 op citroen-kentekencheck.nl

05PLS7: Citroen - C4 PICASSO

Samenvatting

Check alle beschikbare informatie over 05PLS7, een Citroen C4 picasso. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €5.950,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 7 en de laatst bekende kleur is zwart. In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 18-02-2022 moet dit Citroenvoertuig opnieuw APK gekeurd worden. Op 18-02-2011 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Citroen met kenteken komt uit het jaar 2011.

De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 1678 dagen in zijn bezit. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken is een C4 picasso uit het jaar 2011. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken is 1405 kg. Deze Citroen C4 picasso met kenteken heeft een cilinderinhoud van 1598cc.

Informatie over dit voertuig

Kenteken: 05PLS7
Vorige eigenaren: Opvragen
APK Afkeurpunten: Opvragen
Merk: Citroen
Handelsbenaming: C4 PICASSO
Voertuigsoort: Personenauto
Inrichting: MPV
Controleer schade

Technische data

Aantal Deuren: 4
Wielbasis: 273
Massa Ledig Voertuig: 1405 kg
Massa Rijklaar: 1505 kg
Technische Max Massa Voertuig: 2200 kg
Toegestane Maximum Massa Voertuig: 2200 kg
Maximum Massa Trekken Ongeremd: 750 kg
Maximum Trekken Massa Geremd: 1300 kg
Kleur: Zwart
Aantal Zitplaatsen: 7
Onderhoudsintervallen check

Financiele data

Catalogusprijs: €29.710,00
Bruto Bpm: €5.950,00
Dagwaarde: Opvragen
Controleer dagwaarde

Registratie data

Datum Eerste Afgifte Nederland: 18-02-2011
Vorige eigenaren: Opvragen
Vervaldatum Apk: 18-02-2022
Datum Eerste Toelating: 18-02-2011
Datum Tenaamstelling: 03-05-2017
Wam Verzekerd: Ja
Controleer eigenaren

Overige data

Europese Voertuigcategorie: M1
Openstaande Terugroepactie Indicator: Nee
Plaats Chassisnummer: r. tegen schroefveerkoker onder motorkap
Retrofit Roetfilter:
Type: U
Typegoedkeuringsnummer: e2*2001/116*0345*13
Uitvoering: 0/1
Variant: A5FS
Vermogen Massarijklaar: 0.06

Vraag een rapport aan

Soortgelijke Citroen kentekens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Citroen?

De aankoop van een tweedehands Citroen is altijd een spannende stap. U weet van te voren nooit zeker of de auto wel goed onderhouden is en dat de auto geen verborgen schade heeft. Zeker bij de aankoop van een auto van een particulier moet u extra voorzichtig zijn. U heeft dan namelijk nauwelijks rechten als de auto achteraf een miskoop blijkt te zijn. Dus u kunt niet rekenen op een niet goed, geld geld terug garantie.

Controleer het aantal vorige eigenaren

Velen kennen de mogelijkheden nog niet, maar het biedt ontzettend veel voordelen wanneer u een eigenarencheck uitvoert bij een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo weet u precies hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Als u dat naast de leeftijd van de auto legt, kan het belangrijke informatie geven over de kwaliteit van de auto. Als hij namelijk in korte tijd veel eigenaren heeft gehad, kan dat duiden op mankementen.

Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Met de kentekencheck van citroen-kentekencheck.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste informatie tot uw beschikking. Zo kunt u een weloverwogen keus maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gebreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over het gebruik? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk ook de website van Citroen voor meer informatie over Citroen voertuigen.